Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλώς ήρθατε στην Heath Terra!

Είμαστε μια ομάδα ειδικών σε θέματα υγείας και ευεξίας που δεσμεύονται να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας διατροφικά προϊόντα για την υποστήριξη της συνολικής υγείας και ευεξίας τους. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για την προώθηση της ανοσοποιητικής λειτουργίας, την υγεία του πεπτικού συστήματος, την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών και τη γενική ευεξία.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας, χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με τα θρεπτικά συστατικά που μπορεί να είναι καλύτερα για εσάς ή θέλετε μια εκτίμηση των αναγκών σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η φιλική και έμπειρη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας.

Eπικοινωνία

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική μας φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπό μας

info@healthterra.gr

Στείλτε μας ένα email

2294063074 και 6936949081

Καλέστε μας κατά τις εργάσιμες ώρες μας (Δευτέρα - Παρασκευή, 9 π.μ.-5 μ.μ.)

Στείλτε μας μήνυμα

    Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε μια παραγγελία, μπορείτε να το κάνετε στον ιστότοπό μας προσθέτοντας τα προϊόντα που θέλετε στο καλάθι σας και ελέγχοντας με ασφάλεια. Προσφέρουμε γρήγορη και αξιόπιστη αποστολή και τα προϊόντα μας υποστηρίζονται από την εγγύηση ικανοποίησής μας.

    Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Health Terra για να υποστηρίξετε τους στόχους σας για την υγεία και την ευεξία. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!