Συμπληρώματα και ευεξία

Συμπληρώματα και

ευεξία

Τα συμπληρώματα μπορούν να παίξουν ρόλο στην υποστήριξη της συνολικής ευημερίας. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα θρεπτικών ουσιών που πιστεύεται ότι προάγουν τη γενική υγεία και ευεξία:

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε διατροφικά προϊόντα, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας πριν τα προσθέσετε στη ρουτίνα σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλή και κατάλληλα για εσάς.

 • t2
  Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα:
  Αυτά τα απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι σημαντικά για τη λειτουργία του εγκεφάλου και μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα.
 • t2
  Βιταμίνη D:
  Αυτή η βιταμίνη είναι σημαντική για την υγεία των οστών και έχει επίσης συνδεθεί με τη βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού και της διάθεσης.
 • t2
  Μαγνήσιο:
  Αυτό το μέταλλο εμπλέκεται σε περισσότερες από 300 βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα και είναι σημαντικό για τη λειτουργία των μυών και των νεύρων, καθώς και για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
 • t2
  Ashwagandha:
  Αυτό το βότανο πιστεύεται ότι βοηθά το σώμα να διαχειριστεί το στρες και έχει αποδειχθεί ότι έχει αντι-αγχωτικά και αντικαταθλιπτικά αποτελέσματα.
 • t2
  Τζίνσενγκ:
  Αυτό το βότανο πιστεύεται ότι συμβάλλει στην ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας και στη βελτίωση της πνευματικής απόδοσης.
 • t2
  Συνένζυμο Q10:
  Αυτό το αντιοξειδωτικό εμπλέκεται στην παραγωγή ενέργειας μέσα στα κύτταρα και μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της απόδοσης της άσκησης και στη μείωση της μυϊκής βλάβης.
Share on Social Media