Συμπληρώματα και υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών

Συμπληρώματα και

υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών

Τα συμπληρώματα μπορούν επίσης να παίξουν ρόλο στην προαγωγή της υγείας του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Να μερικά παραδείγματα:

Και πάλι, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας πριν προσθέσετε νέα συμπληρώματα στη ρουτίνα σας, ιδιαίτερα εάν έχετε υποκείμενες παθήσεις υγείας ή παίρνετε φάρμακα

 • t2
  Κολλαγόνο:
  Αυτή η πρωτεΐνη είναι ένα σημαντικό συστατικό του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών και η συμπλήρωση με κολλαγόνο έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνει τις ρυτίδες και δυναμώνει τα νύχια.
 • t2
  Βιοτίνη:
  Αυτή η βιταμίνη Β είναι σημαντική για υγιή μαλλιά και νύχια και έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει το πάχος των μαλλιών και μειώνει την τριχόπτωση.
 • t2
  Βιταμίνη Ε:
  Αυτό το αντιοξειδωτικό είναι σημαντικό για την υγεία του δέρματος και έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
 • t2
  Ψευδάργυρος:
  Αυτό το μέταλλο είναι σημαντικό για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών και έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη μείωση της τριχόπτωσης.
 • t2
  Ρεσβερατρόλη:
  Αυτό το αντιοξειδωτικό βρίσκεται στα σταφύλια και έχει αποδειχθεί ότι έχει αντιγηραντική δράση στο δέρμα.
 • t2
  Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα:
  Αυτά τα απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι σημαντικά για την υγεία του δέρματος και έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνουν την ενυδάτωση του δέρματος και μειώνουν τη φλεγμονή.
Share on Social Media