Συμπληρώματα διατροφής

Τα συμπληρώματα διατροφής είναι προϊόντα που προέρχονται από πηγές τροφίμων και παρέχουν οφέλη για την υγεία πέρα από τη βασική διατροφική τους αξία. Μπορούν να ληφθούν με τη μορφή χαπιών, καψουλών, σκόνης ή ποτών. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται συχνά για να συμπληρώσουν μια δίαιτα και παρέχουν πρόσθετα οφέλη για την υγεία που μπορεί να μην αποκτηθούν μόνο μέσω της τακτικής λήψης τροφής.

 

Ένας από τους κύριους λόγους για τη χρήση συμπληρωμάτων είναι η διατήρηση της καλής υγείας και η πρόληψη ασθενειών. Περιέχουν φυσικές ενώσεις που έχει αποδειχθεί ότι παρέχουν οφέλη για την υγεία, όπως αντιοξειδωτικά, τα οποία προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Άλλες ενώσεις που βρίσκονται στα συμπληρώματα μπορούν να βοηθήσουν στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος, στην προώθηση της υγιούς πέψης και στην υποστήριξη της υγείας της καρδιάς και του καρδιαγγειακού συστήματος.

Organia

Ένας άλλος λόγος για τη λήψη συμπληρωμάτων είναι η διαχείριση συγκεκριμένων συνθηκών υγείας. Για παράδειγμα, έχει αποδειχθεί ότι ορισμένα ουδέτερα μειώνουν τη φλεγμονή, η οποία μπορεί να είναι ευεργετική για άτομα με αρθρίτιδα ή άλλες φλεγμονώδεις καταστάσεις. Άλλα ουδέτερα μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, κάτι που μπορεί να είναι ευεργετικό για άτομα με διαβήτη.

 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, ενώ τα συμπληρώματα μπορούν να προσφέρουν οφέλη για την υγεία, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας υγιεινής διατροφής και τρόπου ζωής. Μια καλά ισορροπημένη διατροφή, η τακτική άσκηση και άλλες υγιεινές συνήθειες εξακολουθούν να είναι τα θεμέλια για καλή υγεία

Όταν επιλέγετε ένα συμπλήρωμα, είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας και να επιλέξετε ένα προϊόν από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή. Αναζητήστε προϊόντα που έχουν ελεγχθεί και επαληθευτεί ανεξάρτητα για την ποιότητα και την καθαρότητά τους. Θα πρέπει επίσης να μιλήσετε με το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε νέο σχήμα συμπληρώματος για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές και κατάλληλο για τις ατομικές σας ανάγκες υγείας.

ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Icon Image

Παρέχουν οφέλη για την υγεία

πέρα από τη βασική διατροφική τους αξία

Icon Image

Διατήρηση της καλής υγείας

και πρόληψη ασθενειών

Icon Image

Περιέχουν αντιοξειδωτικά

προστατεύουν τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες

Icon Image

Υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος

της υγιούς πέψης και του καρδιαγγειακού συστήματος.

Icon Image

Μειώνουν τη φλεγμονή

και είναι ευεργετικά για άτομα με διαβήτη

Icon Image

Μέρος μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης

που περιλαμβάνει υγιεινή διατροφή και υγιεινό τρόπο ζωής

Συμπερασματικά, τα συμπληρώματα της διατροφής μπορούν να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διατήρηση της καλής υγείας και τη διαχείριση συγκεκριμένων συνθηκών υγείας. Ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μέρος μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης για την υγεία που περιλαμβάνει υγιεινή διατροφή και υγιεινό τρόπο ζωής. Με την κατάλληλη έρευνα και καθοδήγηση από έναν επαγγελματία υγείας, τα συμπληρώματα μπορούν να αποτελέσουν έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο υποστήριξης της συνολικής υγείας και ευεξίας σας.

Organia
100% φυτικής προέλευσης

HEALTH TERRA

υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής